Fundalul colorat ca atmosfera unei Super Petreceri !

DJ Nunta
DJ Botez
DJ Cununie

DJ Bucuresti

În toți acești ani de când mă ocup de evenimente, am trecut prin sute de locații așa că vă las mai jos câteva dintre locațiile care mi-au plăcut și cele care nu mi-au plăcut (derulați mai jos), cu motive cât se poate de obiective.

Locații preferate:

1. Restaurant Vulturul (zona Militari-Iuliu Maniu) - este o locație modernă cu mâncare gustoasă și servire ireproșabilă, saloane curate și frumos amenajate, personal amabil și atent la nevoile clientului. Managerii te sfătuiesc ce să alegi astfel încât să ai un eveniment reușit. În prezent dispune de 6 saloane de diferite dimensiuni, gata să găzduiască atât evenimente mici, cât și evenimente mari. Dispune de 2 parcări mari.


2. Scala Events Floreasca - este o locație modernă superbă înconjurată de multă verdeață, în zona Floreasca, saloanele sunt moderne și curate, mâncarea este bună, servirea ca la carte, paharul nu ti se goleste niciodata, personalul amabil. Are o parcare destul de mare.


3. Hotel Caro - este o locație în zona de Nord, saloanele sunt moderne, servirea impecabilă și personalul amabil, mâncarea gustoasă.


4.
Hotel Lev Or - este o locație în zona Buzești, salonul este pe stil vechi, dar curat. Servirea și mâncarea super ok, personalul amabil, terasa roof-top cu piscină, unde se poate fuma.


5. Treehouse - Cosoba - daca sunteti in cautarea unei locatii pentru nunta in aer liber, in natura, clar aici este locul potrivit! Au padure, piscina, locatie indoor si outdoor in acelasi timp.


6. Restaurant Latin - este o locație în zona Prelungirea Ghencea, dispune de 3 saloane curate de diferite dimensiuni, mâncare gustoasă și servire ok. Dispune de o parcare mare.


7. Restaurant Rustic - este o locație în zona Dr. Taberei, dispune de mai multe saloane curate de diferite dimensiuni, mâncarea și servirea super ok. Un mic dezavantaj ar fi puținele locuri de parcare, dar aceștia recomandă parcarea mașinilor la LIDL.


8. Restaurant Britannia - este o locație în zona Rahova - Petre Ispirescu, dispune de mai multe saloane moderne, mâncarea și servirea super ok. Singurul dezavantaj ar fi amplasarea la bulevard și lipsa locurilor de parcare.


9. Reina Events - este o locație în zona Vitan, saloanele sunt moderne, servirea și mâncarea super ok.


10. Buftea Lake Resort - este o locație pe malul lacului Buftea, mâncarea și servirea super ok, personalul amabil, terasă frumos amenajată cu vedere la lac, au și o piscină. Parcarea destul de mare.


11. Casa Vlasia - este o locatie superba in Snagov, in mijlocul naturii, cu o arhitectura deosebita, un loc care iti da o energie buna si unde este multa liniste. Mancarea foarte buna si servirea excelenta.


12. Salon AMG - este o locație în zona Pantelimon, dispune de 2 saloane destul de mari, mâncarea și servirea ok, personal amabil, parcare suficient de mare.


13. Capital Plaza Hotel - este o locație centrală, în zona Victoriei, mâncarea și servirea super ok, personalul amabil, saloanele deosebite.


14. Metropolitan Events - este o locație în zona Pipera, au mai multe saloane de diferite capacități, personalul amabil, servirea ok, mâncarea ok.


15. Imperial Ballroom - este o locație în zona Pipera, am avut atât evenimente private cât și corporate, toate au fost organizate super ok, iar serviciile și mâncarea ok.


16. Restaurant Margineni - este o locație pe șoseaua Fundeni, care aparent nu pare promițătoare la o primă vedere, însă au un salon cu o arhitectura super modernă, personalul este amabil și mâncarea ok, singurul dezavantaj fiind parcarea.


17. RIN Grand Hotel - este o locație în zona târgului Vitan, servirea și mâncarea ok, personalul amabil.


18. Restaurant Excellence - zona Rahova - Petre Ispirescu


19. Big Ballroom - zona Berceni


20. Sole Events - zona Victoriei - Iancu de Hunedoara


21. Crown Plaza Hotel


22. Restaurant Elisabeta


23. Restaurant Vanity


24. Hotel Sheraton

Locații care nu mi-au plăcut:

1. Jardin des Merveilles - este o locație pe malul lacului Plumbuita, aparent interesantă ca amplasare și pentru că are deschidere la lac. În timp ce montam echipamentele am observat un șobolan care tot dădea ture prin salon...le-am atras atentia celor de la local, au spus că e din cauza că a fost ușa deschisă... S-a mai plimbat de câteva ori după ce le-am zis, din fericire nu și-a făcut apariția și în timpul nunții. Marmura de pe jos era super îmbâxită, mocheta de la intrare era învechită și ieșeau ațe din ea, celofanul dinspre lac era plin de zoaie, semn că nu mai fusese spălat de mult. Ajungând și la toalete, vasurile de wc nu aveau capac, aveau urmă de rugină pe ele, la unele nici nu mergea apa. Apa de la chiuvete curgea foarte încet.


2. Premium Events Ballroom - șef de sală arogant, patronul cere să dai muzica din ce în ce mai încet, dupa tort îți cere să dai muzica mult mai încet și să pui melodii "de plecat acasă". Am informat mirii despre această situație, mirele a cerut să continuăm petrecerea. Șeful de sală trimis de patron insistă să schimb genul muzical (pe ring erau oameni care dansau), i-am sugerat să discute cu mirii, nu a facut asta. După ce au văzut că am încasat banii, mi-au zis să OPRESC muzica. Am refuzat, patronul a devenit agresiv verbal, i-am spus și lui să discute cu mirii, a zis că el nu discută nimic cu mirii CĂ E LOCAȚIA LUI ȘI TREBUIE SĂ FAC CE ZICE EL... locuri de parcare 0, toalete mizerabile, lipsă hârtie de șters pe mâini. Servirea la mese foarte greoaie.


3. Hotel Yesterday - este o locație în zona Grozăvești, salonul de la parter foarte înghesuit, eu am stat sub o scară, aerul condiționat era cu porția, spații de parcare pentru prestatori nu aveau, managerul foarte arogant și nerespectuos. Patroana a țipat la mine la ora 1 să dau muzica mai încet că se aude în tot hotelul (în condițiile în care muzica chiar nu era tare - erau doar 40 de invitati la nunta).


4. Cosmopolitan Ballroom - Expocenter Hotel - este o locație în zona Poligrafiei, de când am ajuns managerul bătrân a început să mă zorească să montez mai repede, deși aveam timp destul până la sosirea mirilor. Insista să dau muzica mai încet în condițiile în care chiar nu era muzica tare, a intrat cu tortul direct pe ringul de dans în timp ce lumea dansa, fără să mă lase să anunț la microfon sosirea tortului, iar când i-am atras atenția că nu a fost frumos ce a făcut, mi-a zis că dacă aș fi dat muzica încet, ar fi colaborat cu mine.


5. Hotel Alexander - Pipera - ospătarii super nesimțiți, nu debarasează mesele la timp, uită atunci când le ceri să îți aducă ceva, mâncarea mediocră, reguli foarte absurde pentru prestatori (de genul probe doar cu 20 de minute înainte de începerea evenimentului).


6. Militari Residence Ballroom - este o locație în zona Militari, dispune de mai multe saloane, din păcate ospătarii sunt aroganți și insistă la sfârșitul petrecerii să dau muzica mai încet sau să o opresc, mâncarea nu este grozavă. Toaleta este comună pentru mai multe saloane.